Palvelut

Kotisivut

Suunnittelemme ja toteutamme juuri tarpeisiisi sopivat sivut edullisesti! Pidämme huolen, että sivut näyttävät hyvältä puhelimella tabletilla ja tietokoneella!

Lue lisää

Mediplayerit

Meidän mediaplayereillä hallinnoit usean mainosnäytön kokonaisuuksia helposti, ilman tuhansien eurojen investointeja! Voit hyödyntää jo olemassa olevia näyttöjä!

Wordpress ylläpito

Ylläpidämme sivuasi teknisesti, eli päivitämme WordPressin, teemat ja lisäosat. Testaamme päivitykset erillisessä ympäristössä, ettei sivujesi käyttö keskeydy vikatilanteessa.

Lue lisää

Domainien rekisteröinti

Kauttamme voit rekisteröidä .fi, .com, .net ja .org domaineja. Saatavilla myös maksuton domain-parkki. Voit myös siirtää domainisi meidän hallintaan.

Webhotelli

Tarjoamme nopeaa, turvallista ja vikasietoista palvelintilaa Amazonin virtuaalisilta palvelimilta. Mahdollisuus myös omaan dedikoituun virtuaalipalvelimeen.

Lue lisää

Verkkokauppa

Suunnittelemme ja toteutamme juuri tarpeisiisi sopivan verkkokaupan! Hyödynnämme WordPressia ja Woocommerce, sekä tarvittavia lisäosia.

Lisäksi

Lisäksi tarjoamme seuraavia palveluja:

Sähköposti

Sähköposti omalla verkko-osoitteella! Annat yrityksestä ammattimaisemman kuvan, kun käytät omaa verkko-osoitettasi sähköpostissa.

Ota yhteyttä

Tuotekuvat verkkokauppaan

Yksi verkkokaupan tärkeimmistä elementeistä on hyvät tuotekuvat! Meiltä saat tuotekuvat yksivärista taustaa vasten. 

Ota yhteyttä

Sähköpostimarkkinointi

Tarjoamme alustan sähköpostimarkkinointiin ja tarvittaessa opastamme sen käytössä! 

Ota yhteyttä

IT-palvelut

Hoidamme yrityksellesi yhteydet, tarvittavat laitteet ja niiden asennuksen sekä ylläpidon.

Ota yhteyttä

Meiltä saat helposti ja nopeasti tarvitsemasi palvelut!

Olitpa sitten aloitteleva yritys, joka tarvitsee ensimmäiset kotisivut, tai jo toiminnassa oleva yritys, joka haluaa ulkoistaa kotisivujen teknisen puolen, niin meiltä saat haluamasi palvelut helposti ja nopeasti!

Viimeisimmät työt

Tutustu viimeisimpiin projekteihimme.

Tehdään seuraava projektisi yhdessä!

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, mihin tahansa liittyen! Jos emme suoraan tiedä vastausta kysymykseesi, niin otamme siitä selvää! Vastaamme nopeasti, joskus myös myöhään illalla tai aikaisin aamulla.

Ota yhteyttä!